Nicolas Cage renunţă la actorie. Marele star a anunţat public că în câţiva ani, mai exact trei sau patru ani, va părăsi domeniul care l-a consacrat, actoria, şi se va îndrepta spre altceva. Se pare că nu îl vom mai vedea deloc în faţa camerelor de filmat!

La 54 de ani, Nicolas Cage are gânduri serioase pentru viitor. Renunţă la actorie şi vrea să devină regizor. Starul nu va renunţa aşadar în totalitate întrucât poate deveni „auto-destructiv”.

„Regia este ceva ce aștept cu nerăbdare de-a lungul drumului, pentru că, în momentul de față, sunt în principiu un performer de film. O să continui să fac asta pentru încă 3-4 ani și, apoi, o să mă concentrez mai mult pe regie. Am mai multe motive pentru care vreau să muncesc. Unul dintre este, să fiu perfect sincer, pot fi puțin auto-destructiv dacă nu sunt concentrat pe slujba mea”, a declarat Nicolas Cage, citat de Daily Mail.

Nicolas Cage nu este adevăratul nume al actorului, este doar pseudonimul lui Nicolas Kim Coppola. Este actor american care datorită talentului a fost laureat al Premiului Academiei Americane de Film în 1996 pentru cel mai bun actor în rol principal, pentru rolul său din filmul „Leaving Las Vegas”.

 

Nicolas Cage a cheltuit o avere de 150 milioane de dolari

Actorul Nicolas Cage în vârstă de 54 de ani pare că este mână largă. Conform estimărilor, el ar fi avut o avere de aproximativ 150 milioane dolari, însă achizițiile excentrice i-au redus-o la doar 25 milioane dolari. La un moment dat, el deținea 15 case, inclusiv două castele. Banii i-a risipit în acest fel pe un castel cumpărat în anul 2006 în Germania în valoare de 2.3 milioane dolari sau unul în Anglia de 10 milioane dolari.

 Achiziţiile excentrice nu se opresc aici. Cage și-a cumpărat o insulă în Bahamas pe care a dat 3 milioane dolari.

Distribuie articolul: