Cei doi soliști de la Akord s-au întrecut pe ei înșiși într-un show de excepție, pregătit minuțios de o întreagă echipă și prezentat pe 9 februarie la Palatul Național „Nicolae Sulac” din Chișinău. Concertul a marcat 12 ani de activitate ai trupei și a fost un adevărat regal live cu led-uri imense și o scenografie aparte la fiecare piesă.

„Una dintre cele mai frumoase seri, astăzi împreună cu trupa Akord la concertul „OPUS”. Un show excepțional, timpul a zburat în sens direct,iar împreună cu el am călătorit și noi prin anii de creație a talentaților Sirbu Igor și Igor Stribitki ,mulțumim că v-ați dezgolit sufletul ,am trăit o paletă întreagă de emoții!! Cu siguranță vom fi prezenți și la urmatorul concert, fie el peste 5 10 20 ani… 🎶 Vă iubim !!”, a scris Alina Șoilița, una dintre admiratoarele trupei.

Băieții din AKORD au fost acompaniați de o orchestră mixtă, cu multe detalii de scenografie, o coregrafie excepțională bine pusă la punct și regia semnată de Daniela Burlaca.  Spectacolul OPUS a finalizat cu lansarea unui Nou Album marca Akord, care include cele mai noi creații ale trupei, dar și unele piese deja celebre, într-o nouă orchestrare.

„Un concert extraordinar”. au scris mai mulți admiratori ai formației imediat după concert.

Precizăm că trupa Akord a debutat în formatul de boys band, la finele anului 2006, la Palatul Național, fiind o trupă axată pe melodii pop, ulterior și balade pop rock. Akord este câștigătoarea mai multor trofee și premii naționale și internaționale, are în palmares colaborări cu personalități muzicale marcante, fiind, mai mult ani consecutiv, cea mai difuzată trupă la radio și tv, cu cel mai vast repertoriu de piese proprii. În 2011, membrii trupei, Igor Sîrbu și Igor Stribitchi, li s-a conferit titlul de Artist Emerit al Republicii Moldova.

Foto: Nata Eftene