Maternitatea nu se încheie niciodată și reprezintă o muncă de titan, în adevăratul sens al cuvântului. O mămică din Moscova a decis să arate adevărata față a maternității într-o serie de forografii realizate acasă, cu selfie stick-ul, în timp ce are grijă de mezină!

Se numește Julia Skorobogatova, iar de câteva luni trăiește cea mai intensă și frumoasă perioadă din viață: concediul de îngrijire a copilului. S-ar părea că o mamă nu face mai nimic stând acasă cu copilul și mai că ar muri de plictiseală. Din fericire, nu e nici pe departe așa!

Mama a decis, într-o bună zi, să arate lumii secvențe reale din fiecare zi petrecută acasă cu mezina sa, iar pentru că nu avea pe nimeni aproape care să o surprindă alături de mica neastâmpărată, s-a înarmat cu un selfie-stick la care a conectat smartphone-ul.

Julia recunoaște că diminețile ei pot începe când la ora 5.00, când la 8.00, în funcție de somnul celei mai mici membre a familiei. Este adepta alăptării, iar micuța Vasilisa o urmează peste tot, chiar și în locurile în care mama are nevoie de un minut de intimitate. Măștile de înfrumusețare, spre exemplu, vor putea fi realizate doar după ce copilul adoarme. Mai greu e cu pregătirea bucatelor ori alte griji casnice, atunci când Vasilisa nu doarme!

Unde mai pui că Julia are și o fiică mai mare, care are nevoie, la rându-i, de timp și dedicație.

Vreți să știți și cine e Julia Skorobogatova, de meserie? Fotografă!

1001107_588411311311933_8985022065754781901_n

Foto: jskorobogatova.com, Facebook

Distribuie articolul: