Pe data de 4 septembrie, interpreta Beyonce a împlinit 34 ani. Iar pentru că un nou an solicită și un nou început, diva și-a actualizat un pic lookul.

Pe site-ul oficial al vedetei a apărut ieri o poză ce o înfățișează cu un breton și culoarea părului diferită. Schimabrea a venit să marhceze împlinirea a 34 de ani.

Diva și-a aranjat părul într-un coc , lăsând căteva șuvițe rebele. Trebuie să recunoaștem că noua imagine o avantajează mult, blondul auriu oferindu-i mai multă luminozitate chipului.

Foto: beyonce.com

Foto: beyonce.com

Beyonce a primit și câteva cadouri remarcabile. Iar cum o femeie cu statut de divă nu are nevoie de lucuri materiale, Beyonce a primit un șir de dedicații muzicale din partea apropiaților săi – piese ce reprezintă relația lor cu omagiata.

Cele mai valoroase dedicații au venit din partea soțului și fiicei Blue Ivy.

Jay Z i-a dedicat o piesă de la Coldplay, „Yellow.” Despre această piesă Jay Z a spus că îi amintește de ei doi în vacanță: „Doar noi în lumea noatră, departe de muncă zilnică și pierduți în iubirea dintre noi.”

La rândul său, Blue Ivy a dedicat mămicii sale piesa pe care aceasta i-o cântă des. O melodie din desenul animat „Mica Sirenă”  cu mesajul „La mulți ani, mami!”

SURSA

Distribuie articolul: