Ne bucură să vedem că evenimentele din industria beauty promovează tot mai des incluziunea. De data asta, aflăm că un brand de cosmetice și-a ales, în calitate de imagine, o campioană paralimpică. Vorbim despre Katie Meade, născută cu sindromul Down.

Katie Meade a acceptat propunerea brandului Beauty & Pin-ups de a deveni ambasadoare a mărcii. Campioana paralimpică de 32 de ani s-a filmat deja în cadrul reclamei pentru produsele „Fearless”, dintr-o linie de îngrjire a părului.

It’s been an exhilarating weekend for our @bestbuddies ambassador Katie Meade. Read how she is breaking boundaries for people with intellectual disabilities across the globe. She’s also breaking the internet… 💃 Tap the link in our profile to read her fearless story in @cosmopolitan! #bestbuddies #beautyandpinups #hellofearless

A photo posted by Beautyandpinups (@beautyandpinups) on

Autorii campaniei susțin că au optat anume pentru candidatura ei, Katie fiind nu doar o fată frumoasă, ci și un model neînfricat.

Nu, Katie nu a fost aleasă pentru handicapul ei, ci pentru modelul de viață pe care îl prezintă lumii, pentru lipsa de bariere și pentru profunzimea cu care vorbește despre viață.

Packet-e1457534010162-2

Vreau ca persoanele cu dizabilități să știe că pot avea abilități ca mine. E visul meu să pot străluci și sunt fericită să împărtășesc această reușită cu voi. Frumusețea aparține tuturor”, susține modelul.

Foto: independent.co.uk, Instagram, Beauty & Pin-ups

Distribuie articolul: