Campionatul mondial de fotbal a lăsat în inimile și sufletele oamenilor o mulțime de impresii pozitive, de care, cu siguranță, își vor aminti mult timp de acum încolo. Ceva mai interesant i s-a întâmplat lui Miguel Minoru, un tânăr mexican care și-a găsit dragostea la campionat.

El a zburat în Rusia, însoțit de câțiva prieteni pentru a se bucura de meciurile Cupei Mondială și desigur, pentru a se odihni. Chiar în prima zi a campionatului, Miguel a făcut cunoștință cu Cristina Shestakova, originară din Rusia, orașul Ekaterinburg. Cunoștința lor s-a transformat într-o frumoasă poveste de dragoste, iar acum, cei doi se căsătoresc!

Trebuie remarcat faptul că Miguel nu cunoștea nici orașul și nici limba rusă, cu excepția „спасибо” și „здравствуйте”. Cristina i-a căzut cu tronc la inimă și a decis să se apropie de ea.

Tânărul de 27 de ani povestește că s-a apropiat de rusoaică și a încercat să-i explice în engleză că s-a rătăcit și nu știe cum să găsească drumul. În principiu, fata cunoștea puțin limba engleză, însă a reușit să-l înțeleagă. Ea l-a condus pe Miguel la stadion. Fiind impresionat de fată, mexicanul a invitat-o la cină cu el. Cristina a refuzat să meargă, dar i-a dat numărul de telefon.

În zilele următoare, Miguel vorbea ore întregi cu Cristina la telefon. Prietenii lui încercau să-l convingă să iasă cu ei la o bere sau să se plimbe prin Moscova, dar în zadar. Miguel a ales dragostea, scrie anews.com.

Revenind acasă după campionat, tânărul i-a uimit pe toți cu intenția de a se căsători cu femeia din Rusia. Familia și prietenii au încercat să-i pună piedici, dar totul s-a dovedit a fi inutil. Miguel s-a îndrăgostit cu adevărat. A cumpărat bilet și a zburat de această dată în Ekaterinburg, la mica patrie a Cristinei, unde a făcut cunoștință cu părinții ei, explicându-le totul.

I-a făcut iubitei sale cerere în căsătorie și ea a acceptat. În prezent, cuplul pregătește actele pentru a zbura împreună în Mexic.

Autor: Anastasia Florea, stagiară