Mulți utilizatori de Instagram sunt topiți după carisma și stilul italianului Gianluca Vacchi. Businessmanul de 50 de ani a ajuns să trăiască o viață la care alții pot doar să viseze. Pe lângă faptul că e bogat și are vino-ncoa', mai și dansează ca un adevărat profesionist.

Încă puțin și Gianluca Vacchi va ajunge să numere 1 milion de fani în rețeaua Instagram. Peste 810 mii de follow-eri urmăresc, în prezent, viața plină de savoare și lux a italianului de 50 de ani.

hj

Deși mulți nu fac decât să îi critice viața îndestulată și relația cu o femeie mai tânără decât el cu cel puțin 20 de ani, businessman-ul este cu siguranță un model de inspirație pentru cei care își doresc să arate fabulos și în al șaselea deceniu de viață. Unde mai pui că pagina sa de Instagram este împânzită de citate legate de succes și bucuria de a trăi.

Un alt detaliu curios este și pasiunea lui Vacchi pentru modă. Italian nativ, Gianluca este pasionat de haine de brand autentice, iar pantalonii săi scurți sunt obligatoriu asimetrici, pentru a-i trăda tatuajele. Apropo de acest subiect: atunci când este întrebat despre motivul pentru care și-a făcut atâtea inscripții pe corp, italianul răspunde că „preferă să fie murdar pe dinafară, nu în interior!”

Le piscine di Mortorio… #gvlifestyle

A photo posted by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Gianluca a intrat în gura presei acum 2 ani, după o vacanță petrecută alături de actorul Zac Efron. Acum, este admirat pentru felul în care dansează! Molipsiți-vă și voi de energia lui:

Tutto ruota intorno alle „chapa”😉 Enjoy #sundaydance #gvlifestyle #meneatuchapa #dance @jogiorgiajo

A video posted by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Saturday afternoon fever😄 @jogiorgiajo @ricky_martin #gvlifestyle #mordidita #rickymartin

A video posted by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Foto: Instagram

Distribuie articolul: