Dacă pictorii ajung renumiți prin prin felul în care amestecă și aplică nuanțe de culoare pe pânze, hair coloriștii fac aproape același lucru, doar că pe părul unor modele vii. Astăzi veți admira extraordinarele lucrări ale unui hairstylist din SUA, care topește femeile cu talentul său.

Faceți cunoștință cu Jay Rua – hairstylist, colorist, specialist în aplicarea extensiilor și profesor pentru alți cei mai buni hairstyliști din Las Vegas. Acest guru în ale tunsorii și vopsirii părului și-a deschis un salon de hairstyle în SUA și chiar dacă nu a pus prețuri cosmice pentru serviciile sale beauty, femei de pe întreg continentul american își fac înscrieri pentru a ajunge pe mâinile lui.

Old habits with new twists. Ombre/balayage and face frame, I toned with 9.1 from @pravana. For styling I used 1 1/2 curling iron. Hair dryer and brush from @bioionicla and of course I also used my favorite foils from @framarint. To book with my stylist follow @jayrua_glamhairsalon. @jayrua_glamhairsalon #lasvegashair #vegasnay @vlechtenmetdan #vlechtenmetdan #hudabeauty #StyleArtists#ghalichiglam #wakeupandmakeup #videosfashions #allmodernhair #melformakeup #cakefaceconfession #hair_videos #hair_postz #hairarttut #glamvids #hairmakeupdiary #hairvidz #hairmakeupdiary #fashionarttut #tutorialesvideos #fashionarttut #hair_artistry #stylevideo #tutorialesvideos #brian_champagne #tutoriaisinspirations #justhairvids

Видео опубликовано Jay Rua_Glam (@jayrua_glam)

Jay este specializat pe vopsirea părului în stil ombré – tendință care, în viziunea sa, nu-și va pierde nicicând din actualitate, grație avantajelor sale. Clientele sale rămân pur și simplu fără cuvinte atunci când vin la salon cu un păr vopsit în condiții casnice, degradat și lipsit de viață, dar ies de acolo cu un păr strălucitor, ascultător și stilat.

Apreciat pe Instagram de aproximativ 200 de mii de fani, Jay Rua face virale tutorialele de vopsire a părului, pe care le împărtășește cu internauții. Mai jos, vă veți convinge de asta și poate că veți privi cu alți ochi această tehnică de vopsire a părului.

Before and after by yours truly 😘 . . #btconeshot_ombre16 #btconeshot_transformations16 @behindthechair_com #behindthechair

Фото опубликовано Jay Rua_Glam (@jayrua_glam)

Golden blonde Ombre/Balayage…to book with my talented stylist follow @jayrua_glamhairsalon @jayrua_glamhairsalon

Фото опубликовано Jay Rua_Glam (@jayrua_glam)

Summer is in and it’s pool season make sure to retone your color more often.

Фото опубликовано Jay Rua_Glam (@jayrua_glam)

Foto: Instagram

Distribuie articolul: