Corey Hancock, un fotograf din Oregon, era într-o zi într-una din plimbările sale obişnuite când a văzut un pui de ursuleţ care părea să fie mort.

Ursulețul stătea întins şi părea mort după toate aparenţele, cu gura învineţită şi ochii deschişi, dar care nu se mai mişcau. Ploaia îi uda blana şi atunci fotograful a zărit aburul respiraţiei.

hiker-saves-baby-bear-risks-jail-time1-2

M-am gândit la copilul meu şi la faptul că ursuleţul acesta neajutorat arăta exact ca un copil fără apărare. Ce era să fac? Să îl las să moară în ploaie? Trebuia să fac ceva” a povestit el mai târziu.

Potrivit sharethis.ro, fotograful a luat ursuleţul şi a fugit cu el în braţe până la maşină, iar în timpul în care fugea se gândea că de undeva trebuie să apară şi mama lui fugind după el. Când a ajuns în maşină, puiului de urs i s-a oprit respiraţia, dar Corey nu a ezitat şi i-a făcut respiraţie gură la gură până când animalul a început să respire din nou. Ursuleţul a fost dus la un veterinar, unde este tratat. A început să câştige în greutate şi se recuperează încet.

 

Distribuie articolul: