Tot mai mulți fashion designeri din industria nupțială se trag de pe continentul australian, iar Leah da Gloria este încă un exemplu excepțional. Rochiile sale de mireasă abundă în rafinament și eleganță, iar un accent din ultima sa colecție sunt câteva ținute de culoare neagră!

Marea aventură a australiencei a început la vârsta de 19 ani, atunci când Leah și-a asumat provocare a se lansa în industria modei. Și-a propus să pună etichete pe niște articole vestimentare sinonime cu rafinamentul și unicitatea, fapt care i-a reușit din plin. Astăzi, Leah Da Gloria este unul dintre cele mai admirate branduri bridal de pe continent.

Și-a lansat prima colecție în 2013, în speranța ca și miresele cu venituri medii să se poată bucura de ținute glamouroase în cea mai importantă zi din viața lor. Azi, când are 29 de ani, Leah se poate mândri cu ținute lansate pentru covoarele roșii și apreciate de vedete de la Hollywood ca Sofia Vergara.

Ținutele pe care le semnează debordează în glamour și sex appeal, pentru că sunt menite să sublinieze talia miresei. Majoritatea rochiilor sunt inspirate din forma „sirenă”, posedă corset, dantelă, ornamente din mărgele delicate și trene de tul, care se varsă frumos pe corpul clientelor.

Leah Da Gloria este un brand admirat și pe Instagram. Peste 188 de mii de internauți admiră zilnic aceste creații menite să celebreze senzualitatea feminină! Chiar dacă abordează preponderent albul și cremul, din colecția realizată pentru 2016 fac parte și articole de culoare neagră, pe care Leah le găsește extrem de elegante!

Rochia „Scarlett”:

a01713_cc061a9bcae944109983df42bce9cdb4

Rochia „Vanessa”:

a01713_160165edb61b4624ba603f26c0211abf

Alte articole din colecția 2016:

Foto: Instagram, leahdagloria.com.au

Distribuie articolul: