Rubia Ferreira și Tayler Campbell din Alabama (SUA) așteptau nașterea primului lor copil, dar în a șasea lună Rubiei i s-a făcut rău. Femeia avea nevoie de spitalizare urgentă, deoarece avea contracții premature. Astfel, americanca a dat naștere unei fiice la 24 săptămâni de sarcină.

Cuplul a stat cu copilul în spital pentru următoarele cinci luni, întrucât acesta avea nevoie de tratament pentru hipertensiune pulmonară – boală pulmonară cronică. În același timp, părinții micuței au vrut să-și legalizeze relația cât mai curând posibil. Atunci a venit ideea de a se căsători chiar în spitalul unde este internată fiica lor Kaylin.

„Nu am vrut să mai așteptăm, dar am decis că bebelușul nostru tebuie să ne fie alături. Ne-am gândit că ar fi bine să organizăm ceremonia la spital, dar nu ne așteptam să fie posibil acest lucru”, a spus Tayler.

Citește și: Un cuplu din Franța a străbătut 10 mii de km pe bicicletă și a ajuns la Chișinău. Află impresiile lor despre noi

Părinții au vorbit cu asistenta medicală și se pare că i-a plăcut această idee. Personalul spitalului a ajutat cuplul să-și vadă visul devenit realitate: au organizat o ceremonie în doar două săptămâni.

SURSA

Distribuie articolul: