Piruetele lui Radu și Olena Mititelu, doi basarabeni care dansează pe role, i-au lăsat mască pe jurații de la „Românii au Talent”, show difuzat la ProTV România. Cei doi au făcut senzație prin faptul că dansează absolut excepțional, având în picioare niște pantofi cu roți. Cuplul este împreună și pe scenă, dar și în viața reală.

Cei patru jurați s-au crucit pe tot parcursul dansului celor doi, iar prezentatorii i-au aclamat cu „Bravo!” la final.

„Ia recunoaște, ai ajuns la repetiții să o dai și cu capul de podea?”, a întrebat Florin Călinescu la final. Radu Mitittelu a glumit, răspunzând pe tot parcursul prezentării în engleză.

romanii au talent

„Dincolo de cât de minunați ați fost, recunosc sincer, m-am uitat atent de la început și până la sfârșit: Domnul o iubește cu adevărat! Mulțumim că ați venit să ne îmbogățiți spectacolul cu numărul vostru”, a remarcat Andi Moisescu despre cuplul de gimnaști.

romanii talent md

„Sunteți exact pe placul meu, exact asta creau să văd la Românii au Talent. Mi-au dat emoții, mi-o fost frică că cine știe ce pățește, mi-o fost dragă că s-ar pupa… Aveți de toate în spectacolul vostru – sunteți o minunăție pentru show. Superbi”, a avut de adăugat Andra.

Cei doi gimnaști merg mai departe în cadrul show-lui.

radu si olena mititelu

Foto: captură video, Romaniiautalent.protv.ro

Distribuie articolul: