Vârful Turnului Eiffel este unul dintre locurile în care orice femeie visează să fie cerută în căsătorie. Peisajul este fenomenal pentru fotografii. O asemenea situație au trăit, recent, doi tineri necunoscuți. Acum, aceștia sunt căutați de internauți. De ce, îți spunem mai jos.

Adevărul este că cei doi tineri au fost surprinși cu o cameră foto de către o americancă, în cel mai emoționant moment din viața lor. Acum, cei doi sunt dați în căutare virtuală, pentru a li se întoarce fotografiile!  Pe lângă fotografii, există și un mesaj prin care americanca îi roagă pe internauții din întreaga lume să o ajute în aceste căutări.

„I-am fotografiat și am vrut să le trimit fotografiile, dar ne-am pierdut în mulțimea de oameni și nu i-am mai găsit. Ajutați-mă să-i găsesc. Analizându-le vestimentația, am concluzionat că sunt americani. Poate că cineva dintre voi cunoaște doi tineri, care s-au logodit recent la Paris!”, spune americanca.

Femeia a publicat respectivele fotografii pe contul său de Facebook și acum speră că tinerii vor fi identificați și ei își vor salva imaginile în arhiva de familie. Fotografiile conțin cel mai minunat moment din viața cuplului!

Dacă îi cunoașteți, dați-le o mână de ajutor!

Foto:charbeck.net, facebook.com/jen.h.bohn

Distribuie articolul: