Lilia are 53 de ani, iar la o vârstă atât de frumoasă femeia are cu ce se lăuda și anume cu familia ei la care ține enorm de mult. Din păcate însă ea, la fel ca multe alte femei din țară, este într-o situație mai delicată: este mama a cărei fiică locuiește peste hotare. Despre dorința cea mai mare ne-a povestit, în exclusivitate, în cadrul proiectului „Ce vrea EA”.

Am surprins-o pe eroina noastră într-un cadru pitoresc, într-un loc în care cele mai sincere dorințe ies la iveală și ești gata să povestești despre ele ore în șir. Așa se face că și Lilia ne-a mărturisit, fără rețineri, ce-și dorește de la viață peste un an.

„O viață mai frumoasă. Vrem nepoțeii să aibă o viață mai frumoasă. Copii noștri se duc peste hotare, iar așteptarea e tare grea, mulțumim Domnului că sunt rețelele sociale, Messengerul, așa comunicăm și ne vedem, altfel ne-ar fi foarte greu”, a spus Lilia.

Ne-am aventurat, în cinstea aniversării a celor 9 ani de activitate, în inițierea unui proiect cu femei și despre femei. Astfel, timp de 90 de zile, 90 de femei cu vârste diferite, vor răspunde la una dintre cele mai misterioase întrebări – „CE vrea EA?”.

Vezi și: #CEvreaEA la 52? Ne spune florista Aurelia Malai în cadrul proiectului celor #90defemei (Video)