Un bărbat a reușit să dea naștere unui băiețel, însă nu mai vrea să treacă prin această experiență. Wyley Simpson, în vârstă de 28 de ani, trăiește în Texas alături de logodnicul lui, Stephen Gaeth.

Potrivit dailymail.co.uk, Wyley Simpson și-a început transformarea din femeie în bărbat pe când avea 21 de ani. Și, în ciuda faptului că își administra testosteron, astfel neavând menstruație și fiind informat de medici că nu va avea niciodată copii, totuși a reușit să poarte o sarcină până la capăt, iar în toamna lui 2018 a născut.

Cuplul a aflat că urmează să aibă un copil în februarie 2018 și la început nu s-a simțit pregătit pentru a avea grijă de un copil.

Pe tot parcursul sarcinii acesta a fost abuzat și judecat zilnic de străini. Din fericire, în septembrie 2018, Wyley a născut un băiețel perfect sănătos, pe nume Rowan. Acesta a trecut printr-o operație de cezariană și spune că a meritat să suporte toate umilințele pentru minunea pe care o are acum în viața lui, dar că nu-și dorește să treacă vreodată prin așa ceva.

Foto: dailymail.co.uk

Vezi și: Povestea tragică a tinerei care și-a născut fetița pentru a-i dona organele