Presa de peste Prut îl numește „new-entry cu un sound cool și o imagine pe măsură” - noi îi spunem doar „Basarabeanul Mihail Sandu, stabilit la Cluj”. Mihail a lansat de curând cel mai nou single al său, “Mă ucide ea”, alături de un clip „ucigător” de sexy. Cine e „ucigașa” și ce a vrut să transmită prin acest produs interpretul, aflăm mai jos.

Născut în Rusia și crescut în Republica Moldova, a absolvit Facultatea de Artă și Design, iar acum se concentrează exclusiv pe cariera sa muzicală. Mihail crede că face muzică bună și nu se abate ușor de la drumul său. Despre noua realizare, tânărul ne povestește:

„Mă ucide ea” este povestea tuturor celor care inevitabil au trăit acel moment fierbinte în care două priviri se întâlnesc întâmplător la un colț de stradă și stârnesc, fie și pentru câteva secunde, imaginația fiecăruia. Am vrut să-i dăm piesei un accent retro, românesc al anilor ’90 îmbinat cu influențe funk, blues și pop. Videoclipul are un aer erotic, dar și poetic. Am încercat să arătăm delicatețea, feminitatea și sex appeal-ul pe care îl poate avea o femeie în fanteziile unui bărbat.

Într-un interviu acordat revistei noastre ceva timp în urmă, Mihail declara despre sine: „Am învățat să cânt la chitară ca să dau bine la fete! Am făcut școala de muzică, am cântat în câteva formații de muzică locale, prin formații de copii, am fost clapist, apoi am cântat și cu cei mai în vârstă, dar am abandonat pentru că ei deja mă invitau pe la nunți. Fiind deja mai mare, îi admiram pe prietenii mei care mânuiau chitara – ei erau foarte căutați de fete. Așa am hotărât și eu să învăț chitara, după care am participat pe la concursuri. Când am fost cu bursa Erasmus în Polonia pentru un an, am rămas acolo încă jumătate de an pe cont propriu, primind oferta să rămân acolo să cânt într-o formație în restaurant. Cântam în rusă, română şi engleză… străinii dar și localnicii erau foarte entuziasmați de sentimentalismul pieselor mele.”

Distribuie articolul: