În toamna-iarna 2014/2015, stiliștii vin cu o serie întreagă de propuneri îndrăznețe. Doritoarelor de a-și schimba tunsoarea, li se recomandă tunsorile scurte, inclusiv Bob și Carre, asociate cu bretonuri conturate perfect și cărări trasate ideal pe mijloc sau lateral. Cele mai trendy coafuri ale sezonului de toamnă/iarnă sunt cocul și împletitura. Ce modele de tunsori și coafuri poți încerca în timpul cel mai apropiat, îți propunem să vezi mai jos.

Pentru toamna acestui an, stiliștii recomandă femeilor tunsori cu linii proeminente și cu simetrie perfectă. Cele mai frecvente tunsori pe care le-au afișat modelele pe catwalk reprezentau modele Bob, Carre și chiar tunsorile scurte, bărbătești.

Tunsoarea Carre

Toamna aceasta, se poartă tunsori Carre, în care lungimea părului nu ajunge până la umeri. Liniile de tăiere a părului sunt foarte stricte, fără gradații. Bretonul care va fi la modă în toamna acestui an, va aminti oarecum de femeile Egiptului Antic.

Picanteriile orientale vor fi la mare căutare în acest sezon. Culoarea închisă a părului și liniile orizontale reprezintă două accente pe care merită să le încercați.

Tunsorile scurte. Pentru sezonul de toamnă, nu se recomandă tunsorile prea scurte și radicale. Sunt la modă tunsorile în stil Paj și Bob.

Tunsoarea Bob – preferata caselor de modă:

Street Style: 

Este recomandat fashionistelor care adoră coafurile rebele și ușor de aranjat. În afară de aceasta, stilul Street presupune obligatoriu un păr curat, vopsit uniform și pieptănat.

Elementele obligatorii ale coafurilor: Cărarea dreaptă, trasată pe mijloc

Va reprezenta o găselniță pentru femeile cu fețe perfect ovale și cu linii proeminente. Cărarea dreaptă, asociată cu un machiaj moderat, le va accentua și mai mult trăsăturile frumoase ale chipului.

Cărarea laterală, semicerc

Este potrivită pentru femeile care nu se pot lăuda cu linii perfecte și simetrice. Puteți asocia această pieptănătură cu bredonul coafat pe una dintre părți.

Bretonul lat și voluminos

Este o altă recomandare a stiliștilor. Linia de jos a bretonului lat trebuie să fie doar puțin rotunjită. Acest element îi va conferi și mai mult volum.

O altă tendință care se referă la breton este linia care se oprește exact deasupra sprâncenelor ori cea care se termină la jumătatea frunții.

Coafuri cu stil: Cocul

Cocurile strânse foarte bine în partea de jos a cefei reprezintă recomandarea designerilor francezi și italieni. Această coafură e întâlnită la majoritatea modelelor care defilează pe podiumuri.

Împletiturile continuă să fie apreciate. Modelele de împletituri exotice și ieșite din tipare sunt cele mai cotate.

Volum chiar de la rădăcini:

Distribuie articolul: