Se pare că trupa britanică Spice Girls va cânta la nunta prinţului Harry şi a lui Meghan Markle, care va avea loc pe 19 mai, la castelul Windsor, potrivit tmz.com.

Mel B, una dintre membrele Spice Girls, a declarat pentru emisiunea „The Real”, marţi, că ea şi colegele sale de trupă au fost invitate la nunta prinţului Harry, aceasta a mai fost întrebată dacă vor susține și un recital, iar Mel B a lăsat să se înțeleagă că așa va fi, însă a spus că nu poate oferi mai multe detalii.

Mel B a fost secretoasă și cu privire la informaţiile vehiculate de câteva săptămâni de presa internaţională, respectiv că se vor reuni pentru o serie de concerte în Marea Britanie şi SUA la sfârşitul verii, dar a spus că ea şi colegele sale au semnat un nou contract cu fostul lor producător, Simon Fuller, detalii despre viitoarele show-uri urmând să fie făcute publice.

Un alt artist cooptat de către cuplu este Ed Sheeran, acesta încă nu a oferit un răspuns.

Căsătoria prinţului Harry se anunţă a fi cel mai urmărit eveniment de gen al anului în Marea Britanie. Prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, şi Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, formează un cuplu de mai mult de un an.

Ceremonia va avea loc pe 19 mai, de la ora 12.00, la capela St. George de la castelul Windsor, şi va fi oficiată de David Conner, decan de Windsor, şi de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby.

O recepţie va avea loc apoi la St. George’s Hall, uriaşa sală de banchete a castelului, la eveniment participând mirii şi nuntaşii. În seara aceleiaşi zile, prinţul de Wales, Charles, tatăl lui Harry, va oferi o recepţie privată pentru miri, familie şi prieteni apropiaţi.

Citește și: Cum se vor întreține prințul Harry și Meghan Markle? Află care sunt veniturile acestora

Distribuie articolul: