Tineri și entuziaști, băieții din trupa 7 Klase sunt atât de talentați, încât vrei să-i tot asculți! Recent au lansat un cover foarte fain a unui hit celebru, iar Smiley a fost atât de impresionat de ceea ce fac, încât i-a invitat să cânte pe aceeași scena, la Chișinău.

Deși, primul lor single a fost lansat acum câteva luni, când îi asculți pe băieții de la 7 Klase, ai senzația că-i cunoști de-o viață! Ei vin cu un suflu nou în showbiz-ul nostru aducând prospețime și modernism, dar în același timp impresionează cu acel aer clasic, de care ne-a fost atât de dor!

Participând la Românii au talent, moldovenii l-au impresionat atât de mult pe Smiley încât, cucerit din prima, acesta le-a propus o colaborare chiar în culisele show-ului. Și, s-a ținut de cuvânt! Artistul de peste Prut i-a ajutat pe tinerii de la Chișinău să-și lanseze primul lor single, iar „Fata Urbană” a strâns deja 200 000 de vizualizări.

Vor cânta în deschiderea concertului Smiley la Chișinău

Și aici nu se termină surprizele! 7 Klase vor cânta la deschiderea concertului de la Chișinău, pe care Smiley îl va da de Ziua Îndrăgostiților. „Este un test pentru noi și, sincer, ne încearcă niște emoții, dar, cu siguranță, o să-l trecem cu brio. Dacă ne spunea cineva, cu 2 ani în urmă, că o să deschidem un concert Smiley, nu-l credeam. Il consideram, pe-atunci,  un vis, acum însă este o realitate. Și încă ce realitate, nice de tot”, au menționat băieții din 7 Klase.

Aceștia se pregătesc minuțios „să rupă scena” pe 14 februarie și între timp Victor, Vlad, Valentin, Igor și Cătălin au lansat un cover superb al hitului verii anului 2013, piesa Talk Dirty de Jason Derulo, băieții reușind o reinterpretare inedită a piesei și un videoclip frumos.

Până și Cătălin Măruță a rămas impresionat de talentul băieților, iar noi, să recunoaștem că nu putem să nu observăm că sunt tare simpatici. Cu siguranță vor frânge multe inimi!

Video: Youtube.com

Foto: Facebook.com/7klase

Vezi și: „Draga mea iubită”, scrisă de Nicolae Dabija, în interpretarea excepțională a trupei 7 Klase (Video)