Trei premii importante pentru o echipa de copii straduitori și mentori profesioniști! Echipa studioului de modă IO Models, timp de o lună, a câștigat 3 mari trofee de Grand-Prix la competiții de anvergură de la noi și din regiune. Micile modele au excelat pe podium și au pozat ca niște adevărate Profesioniste. Mândria părinților, dar și a inițiatoarea școlii, Inga Ojog.

“Pe 26 Octombrie 2019 am fost la o competiție foare renumită –  “Битва модельных агентств“, desfășurată în Ucraina, la Kiev. În cadrul competiției echipa mea, IO Models a luat premiul mare – Grand Prix-ul. A fost o bătălie între școlile de modeling – 12 școli sau agenții au luptat pentru multrâvnitul premiu. Numărul nostru a fost apreciat cu trofeul festivalului. Chiar dacă suntem din Republica Moldova, ei au jurizat după număr creat, coreografie și vestimentația modelelor. Am avut o echipa din 11 modele cu vârsta cuprinsă între 5 și 14 ani”, ne-a povestit Inga Ojog, inițiatoarea școlii.

După acest premiu, echipa școlii de modeling și teatru a înregistrat alte două victorii remarcabile în țara nostră. E vorba despre Festivalul ,,Mărul de aur” de la Chișinău și marele premiu la concursul internațional “Constelația talentelor”.

Evoluția frumoasă a demonstrat nivelul înalt al pregătirii micilor modele și a reconfirmat performanța în modeling a școlii, prezentă de mai bine de 3 ani pe piața de la noi.

“Sunt mândra de echipa mea cu care muncesc asupra multor aspecte: coreografie de dans, design Fashion, doamnele de la couafura și make-up! Le mulțumesc enorm de mult părinților care au încredere în mine și în copii lor – în competiții de acest gen încrederea pe care o dăm copiilor în scenă este cea mai importantă”, ne-a mai declarat Inga Ojog.


Pentru perioada următoare, cei de la IO Models își propun să mai cucerească noi podiumuri și să tot aducă în continuarea acasă  alte trofee. Scoala de modă și teatru este foarte prezentă în cadrul Fashion show-urilor de la noi, însă își dorește pentru perioada ce urmează și alte participări active, care vor continua practic dezideratul propus de instituție, să ajungă și în continuare la cât mai multe show-uri naționale și internaționale de Fashion Week.
Foto: IO Models

Distribuie articolul: