Alexander Strizhenov este producător, regizor și prezentator TV rus. Deja de câțiva ani în familia lui s-a format o tradiție deosebită de a petrece sărbătorile de iarnă. În fiecare an ei pleacă în călătorii, căutând senzații tari.

Nici acest an nu a fost o excepție, la începutul lui 2017 ei au fost surprinși pe plajele din Hawaii. Pe rețele de socializare deja au apărut poze în care Alexander și Ekaterina Strizhenova apar împreună cu cele două fiice, Anastasia și Alexandra.

Vezi și:  Lilu profită din plin de ultimile zile de vacanță: „Cel mai mult s-a bucurat tenul meu”

streshenov

Vezi și:  Vacanță fierbinte la mijloc de iarnă! Unde a evadat Natalia Colesnic (Foto)

„Cât de minunat este să ajungi la capătul lumii! Între cei de acasă și noi, acum sunt 13 ore diferență, ziua și noaptea s-au schimbat cu locurile!”, scrie pe pagina sa actrița Ekaterina Strizhenova.

De această dată responsabilitatea alegerii destinației turistice a căzut pe umerii Anastasiei și a soțului ei Petru, dar se pare că toată familia este încântată de alegerea făcută.

anastasi-strizhenov-cu-sotul

Înainte de Revelion mezina familiei, Alexandra a sărbătorit ziua de naște și a împlinit 16 ani. Cu această ocazie Ekaterina cu soțul au organizat o petrecere la care s-au adunat multe vedete ruse. Tortul aniversar a fost de dimensiuni impresionante. Alexandra deja are un iubit, care i-a făcut cadou un iepuraș. Alexander și Ekaterina nu au nimic contra relației pe care o are fiica lor, pentru că și ei la rândul lor s-au cunoscut la vârsta de doar 14 ani.

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: