În ultimul timp s-a tot speculat în presă că vedeta ar fi gravidă și asta din cauza alegerilor vestimentare pe care Ksenia le face. Rochiile și bluzele pe care le îmbracă par că ar ascunde o burtică. 

Fiind sătulă de aceste speculații vedeta a ținut să clarifice situația și a spus că pur si simplu încă se luptă cu kilogramele în plus. Pentru a fi și mai clară, Ksenia a publicat și o poză unde se vede clar că nu este însărcinată.

Cum a reușit vedeta să scape de kilogramele în plus a povestit pe rețelele sociale.

„Este foarte important să găsești acel antrenor cu care să te simți confortabil în sala de sport, dar cel mai important lucru este să te asculți pe tine. Toată viața le-am ascultat pe prietenele mele care îmi ziceau că dejunul este extrem de important, iar după ora 19 să nu gust nimic. Dar ce mă fac dacă eu ma culc după ora 2 noaptea? Este normal că îmi era foame la ora 23:00. Iată că în sfârșit am întâlnit un om care mi-a spus dacă nu vrei să mănânci dimineața, atunci nu mânca, iar seara alimentează-te cu 4 oare înainte de somn. Și iată cu aceste sfaturi am ajuns să arăt ca un om normal.”

Vedeta a publicat și un filmuleț din sala de forță.

Шоу «дрессированный тюленчик»:) ! Все -таки очень важно найти такого ИзвергаТренера в спортзале,с которым тебе комфортно😉 А главное,слушать себя. Всю жизнь мои подружки-зожницы повторяли одну и ту же не подходящую мне чушь-обильный завтрак и после 7 ни капли и грамма в рот! Но если я сова, раньше 2х ночи я никогда не ложусь,то к 23 примерно я уже готова сьесть даже свою руку. И шо делать? И вот впервые мне встретился человек,который говорит: если вам так комфортнее-не завтракайте вообще(а я и не люблю) , лучше пообедайте и вечером просто 4 часа до сна белковая пища. И вот я -спустя месяц похожа на человека ,а не на упитанную свинку:)))) #Яworldclass

O postare distribuită de Ксения Собчак (@xenia_sobchak) pe

Distribuie articolul: