În ultimele luni, s-a tot discutat despre kilogramele în plus ale celebrei cântărețe și actrițe. Mulți au acuzat-o pentru stilul de viață nesănătos și pentru faptul că nu reușește să reajungă la silueta de odinioară după cele două nașteri. Ei bine, artista se apără spunând că e… însărcinată!

Jessica Simpson a anunțat că ea și soțul ei, Eric Johnson, vor deveni părinți a treia oară. ”Această micuță fetiță ne va transforma într-o familie de cinci. Suntem fericiți să vă anunțăm că avem o nouă binecuvântare în viața noastră”, a scris Jessica pe contul ei de Instagram, în dreptul unei fotografii cu ceilalți doi copii ai cuplului.

Cântăreața a fost văzută în public la câteva ore de la anunțul făcut, iar în imagini apare cu mâinile pe burtica deja crescută. Alături de ea se afla soțul ei, care încerca s-o protejeze de mulțimea entuziastă. Amintim că Jessica și Eric mai au împreună o fetiță și un băiețel, pe nume Maxwell Drew Johnson de 6 ani și Ace Knute Johnson de 5 anișori, notează okmagazine.ro.

Vezi și: Xenia Deli, în vizită la pediatru cu micuța sa. Un control de rutină sau e timpul vaccinării? (Foto)