EA.md împlinește 7 ani de activitate. 7 ani pe care i-am dedicat informării, creșterii și dezvoltării continue, multilaterale a femeii. Cu această ocazie vă propunem zilnic câte 7 femei din diverse domenii, despre care noi scriem, pe care voi le admirați și apreciați, care sunt active în domeniile lor de referință și vă pot servi drept reper, model sau inspirație. Continuăm seria de topurilor cu 7 bloggerițe de succes din țara noastră, unele populare și peste hotare.

Ana Ciorici

Mamă a doi copii, soție iubitoare și makeup artistă de succes, Ana Ciorici este autoarea blogului Ana’s Diary, dar și proprietara salonului de frumusețe ce îi poartă numele. Urmărită de aproape 45 de mii de internauți pe Instagram, Ana este sursa de inspirație pentru o mulțime de femei din Moldova.

Ana Irina Petrea

Bloggerița și, mai nou, handmade artista, Ana Irina este definiția pură a tot ceea ce înseamnă Familie. E mama unei fetițe adorabile și a unui băiețel extrem de drăguț, dar și o soție minunată. Despre familie scrie și pe blogul său – Mommy’s Precious, iar pe Instagram, 23 de mii de oameni îi urmăresc activitatea.

Daniela Culev

O fashionistă convinsă, Daniela Culev este unul dintre designerii preferați ale celor care adoră să se îmbrace cu gust. De 8 luni, este și mămica unui băiețel minunat, cel care îi colorează viața. Marius e și principala sursă de inspirație a designerului. Pe blogul său, dar și pe contul de Instagram, unde este urmărită de peste 24 de mii de internauți, Daniela postează ținute deosebite și poze superbe, pe care le surprinde alături de cele mai dragi ființe din viața sa.

Doina Ciobanu

Una dintre cele mai urmărite moldovence, Doina Ciobanu se poate lăuda cu peste 317 mii de urmăritori virtuali. Nici nu are nevoie de o descriere prea mare. Asta pentru că prin frumusețe și stil a reușit să cucerească o mulțime de oameni. Doina are și un blog, acolo unde scrie despre stil, frumusețe și călătorii.

Hellen Monroe

O femeie frumoasă, puternică și plină de stil este Hellen Monroe. Cu peste 13 mii de followeri pe Instagram, proaspăta soție a impresionat de curând cu spectaculoasa rochie pe care a purtat-o în ziua nunții. Hellen are și un blog, acolo unde inspiră femeile cu ținute originale și secrete din domeniul beauty.

Nata Albot

De când nu mai apare pe micile ecrane, Nata Albot este tot mai activă în spațiul virtual. Jurnalista, pasionată la maxim de gastronomie este autoarea zecilor de proiecte cu și despre mâncarea gustoasă. Mamă a trei fetițe superbe, Nata este urmărită de aproape 30 de mii de internauți pe Instagram, iar blogul său este accesat de cei care doresc să descopre delicii culinare din lume adunate.

Valeria Țurcan

Adoră să mănânce gustos, iată de ce gătitul este cea mai mare pasiune a Valeriei Țurcan. Autoarea blogului Valerie’s Food inventează zilnic rețete apetisante, pe care nu uită să le împărtășească cu iubitorii mâncărurilor rafinate.

Precizăm că aceste topuri sunt absolut aleatorii și nu reprezintă o ierarhizare în sine. Numele prezente sunt alegerea redacției EA.md, iar voi, dragele noastre cititoare (cititori), vă rugăm mult să veniți cu mai multe completări în comentarii, dar și sugestii de femei care ar putea fi pe mai departe eroinele topurilor noastre. Așteptăm sugestiile pe Pagina noastră de Facebook sau la EA@interakt.md.

Foto: Instagram.com