Cea de-al 75-a ediție a Globurilor de Aur care a avut loc duminică seara la Beverly Hilton Hotel în Beverly Hills, California, a fost una în care negrul a fost vedetă.

Actrițele de pretutindeni au făcut front comun în încercarea de a demonstra solidaritate cu „victimele” abuzurilor lui Harvey Weinstein, așa că protestul lor de la Globurile de Aur a fost unul tacit, mai degrabă vizual.

Dacă în privința culorilor nu putem face o clasificare a celor mai frumoase sau dezastruoase rochii, căci actrițele au purtat în mare parte negru, la croiala outfiturilor, materialele alese și accesorizare, unele au câștigat, altele au dat greș. Iată cele mai neinspirate ținute din seara cea mare!

Heidi Klum

Modelul în vârstă de 44 de ani are un corp tras prin inel, însă rochia aleasă pentru acest eveniment nu a pus-o deloc în valoare. A ales o ținută neagră din pene cu o lungime incertă. Rochia cu corset ar fi fost superbă dacă partea de jos nu ar fi avut un design care nu a făcut decăt să-i ascundă formele. Fusta scurtă cu un volan în față și cu trenă în spate nu a fost o alegere potrivită.

Alexis Bledel

Actrița din „The Handmaid’s Tale” a rupt monotonia de negru cu o pată de alb. Alexis a purata o pereche de pantaloni clasici, negri și un corset alb cu negru, cu inserții de petale și o fâșie strălucitoare, asortată cu o pereche de pantofi stiletto din satin, o apariție plictisitoare.

Mandy Moore

Actrița din „This Is Us” nu a avut cea mai spectaculoasă apariție, dar nici cea mai dezastruoasă. Mandy Moore a purtat o rochie lungă, neagră, care i-a venit foarte bine, singurul accesoriu nepotrivit fiind reprezentat de banda de culoare roșu aprins care nu a făcut decât să-i ascundă talia.

Caitriona Balfe

Nici ținuta purtată de Caitriona nu a fost mai spectaculoasă, rochia neagră cu corset și volane i-a ascuns formele.

Kendall Jenner

Nici ea nu putea de la Globurile de Aur și, la fel ca majoritatea vedetelor prezente la eveniment, a purtat negru. Însă rochia aleasă de ea nu a fost spectaculoasă, mai degrabă am sesizat o asemănare izbitoare cu cele purtate de Rihanna pe la evenimentele de covorul roșu. Cu corset, scurtă în față și cu trenă în spate, foarte voluminoasă și cu mult materiale, Kendall a arătat ca o adolescentă la balul de absolvire.

Sarah Jessica Parker

Ținuta purtată de Sarah Jessica Parker a fost una dintre cele mai dezastruoase de la Globurile de Aur. Actrița a purtat negru, dar modelul ales a fost unul care semăna cu rochia de bal inspirată de familia Addams.  Cu mânecile din dantelă, corset decorat și o fustă voluminoasă cu o mulțime de inserții, dar și cu o pereche de pantofi cu catarame, Sarah Jessica Parker putea primi lejer trofeul pentru cea mai neinspirată alegere vestimentară.

Sursa foto: okmagazine.ro

Vezi și: Angelina Jolie și-a ascuns silueta la Golden Globes! Actrița a ales o rochie largă, dar superbă (Foto)