Cele mai frumoase, dar și mai faimoase regine din istorie, au dat dovadă de putere și inspirație în ceea ce privește politica, au condus cu demnitate și onoare state importante, într-o lume dominată de bărbați. Vezi mai jos cine sunt ele.

Pentru unele dintre cele mai frumoase regine din istorie, frumusețea a fost o adevărată armă, pentru altele doar o calitate precum oricare alta. Ele sunt femeile care au impresionat lumea prin puterea și frumusețea lor.

Nefertiti

Nefertiti

Una dintre cele mai frumoase regine din istorie, dacă nu cumva cea mai frumoasă, este consemnată a fi regina Egiptului – Nefertiti. Numele ei în traducere înseamnă „Frumoasa care, iată, vine”. Ea a trăit între 1370 Î.Hr. – 1330 Î.Hr.

Cleopatra

Cleopatra

Cleopatra a fost una dintre cele mai frumoase regine din istorie. Ea s-a născut în anul 69 î.Hr. și a murit în anul 30 d.Hr. a urcat pe tron la o vârstă fragedă, în anul 51 î.Hr. Avea doar 12 ani când a venit la conducerea Egiptului și a fost nevoită să se căsătorească pe rând cu doi dintre frații ei pentru a păstra statutul.

Ea a rămas renumită drept una dintre cele mai frumoase regine din istorie deși avea nasul ușor cârn, însă compensa cu o privire pătrunzătoare.

Regina Franței – Maria Tudor

Regina Franței - Maria Tudor

Maria Tudor a trăit între 1496 și 1533 și a fost regina Franței în timpul mariajului ei cu Ludovic al XII-lea al Franței. Ea a rămas cunoscută ca una dintre cele mai frumoase regine din istorie, chiar și ambasadorul venețian a descris-o ca fiind „ca un rai, înaltă, subțire, cu ochi de culoare gri și cu o paloare extremă.” Își purta părul de culoare roșie-aurie lung până la talie.

Regina Rania a Iordaniei

Regina Rania a Iordaniei

Rania Al Abdullah este una dintre cele mai frumoase regine din timpurile noastre de această dată. Ea a urcat pe tron în anul 1999, iar la acel moment era cea mai tânără regină din lume la doar 29 de ani. În 2005 a fost declarată de către o revistă, a treia cea mai frumoasă femeie din lume.

Deși este de religie musulmană, iese din tiparele specifice religiei sale și este un exemplu de rafinament pentru fetele și femeile din întreaga lume. Până și Giorgio Armani a declarat despre ea că are un trup de model și se prezintă întocmai ca o regină.

Regina Spaniei – Letizia

Regina Spaniei - Letizia

Regina Letitzia este o alta față regală din lista cu cele mai frumoase regine din istorie. Ea a fost jurnalistă înainte de căsătoria cu prințul. Ea domnește din 19 iunie 2014.

Pe vremea când era jurnalistă a putut fi văzută prezentând pentru trustul TVE știri de la fața locului cum ar fi atentatele din 11 septembrie din SUA, alegerile din 2000 din Statele Unite sau dezastrul ecologic produs de scufundarea tancului petrolieri Prestige în nordul Spaniei.

Distribuie articolul: