În anul 2017, Cassie De Pecol a devenit prima femeie din lume care a vizitat toate cele 196 de țări ale globului în mai puțin de un an și jumătate. După această experiență nemaipomenită, tânăra originară din SUA a realizat un Top 10 al celor mai frumoase locuri din lume în care merită să ajungi.

Ea a reușit să-și ducă cu bine la capăt proiectul, intitulat Expedition 196, pe care l-a prezentat pe Instagram, apoi și-a împărtășit poveștile de în numeroase seminarii la care au participat peste 16.000 de studenți din 38 de țări pe care le-a vizitat, îndemându-i să călătorească și să cunoască lumea.

„Această expediție nu a fost despre mine. Scoprul meu a fost să demonstrez cât de drăguți și de ospitalieri sunt oamenii din toată lumea, dar în special din regiunile pe care mulți le consideră periculoase”, a povestit Cassie, potrivit site-ul My Modern Met.

Rugată să spună care sunt locurile care i-au plăcut cel mai mult, Cassie De Pecol a prezentat topul celor mai frumoase 10 destinații în care merită să mergi. Iată ce țară este pe primul loc în preferințele ei!

Mongolia

Bhutan

Maldives

Vanuatu

Pakistan

Oman

Tunisia
Peru
Costa Rica
USA