Un nou produs sută la sută autohton a debutat de curând în mediul on-line – The Stage! Radioshow-ul care își propune să aducă în difuzoare, din Est și până în Vest pe aceiași platformă, muzică dance de calitate – de la deep house la electro, de la bigroom până la trap – fiecare împătimit al EDM-ului va găsi ceva pe gustul și vibe-ul său!

Entuziaștii de la GNB Records îți aduc în fiecare zi de joi un nou episod de ”The Stage”, show care a debutat de curând cu primul episod, avându-i ca protagoniști pe conaționalii nostri – DoubleV. DJ-producătorii care s-au făcut remarcați în ultimii ani reușind să semneze piese precum “The Gate”, “The Last Stand”, “Black Hawk” și multe altele cu label-uri majore din Europa. Track-urile și remix-urile DJ-ilor au fost prezentate în cadrul radioshow-urilor și concertelor live, dar și susținute de către titanii electronici – Hardwell, W&W, David Guetta, Armin van Buuren, Above & Beyond, Paul van Dyk, etc.

Printre cei care vor veni în fiecare joi cu sound-uri explozive se enumeră nume mari ca Magnit & Slider, DJ Smash, Paul Damixie. Alături de invitații speciali ai radioshow-ului vor fi prezente multe alte surprize plăcute, nume consacrate ai EDM-ului, dar și descoperiri intrigante, care vor face deliciul adevărațior cunoscători de muzică dance de calitate! Pe lângă hituri bine cunoscute ale artiștilor menționați, ”The Stage” îți va aduce cele mai noi lansări internaționale și materiale exclusive, în prima audiție!

”The Stage” își propune să ajungă în boxa aparatului de radio în întreg spațiul CSI la cele mai importante posturi de radio din Rusia, Kazahstan, Azerbaijan, Ucraina, dar și Republica Moldova, pentru a aduce toți artiștii tăi preferați și mai aproape de publicul său. Pe lânga tonele de muzică livrate săptămânal de ”The Stage”, GNB Records îți aduce artiștii din boxe direct la tine în club, managementul acestora fiind o altă prioritate a echipei din spatele radioshow-ului.

Ascultă aici primul episod „THE STAGE”:

Află mai multe despre noutățile acestui proiect.

Distribuie articolul: