Și pentru că la Hollywood trebuie să existe cel puțin un scandal pe zi, de această dată, în vizor au intrat Tom Cruise și Kate Holmes, dar și fiica acestora, care de fapt, este doar fiica actriței, dar nu și a lui Tom.

Tom Cruise nu și-a mai văzut fiica (Suri Cruise) de vreo doi ani. Ea locuiește cu mama sa, fosta lui soție, Katie Holmes. Potrivit unui nou raport bombă, motivul pentru care Tom nu și-a mai văzut fiica, ar putea fi unul șocant, de fapt, Suri nu este fiica lui Cruise! Asta ar explica într-un mod sau altul, de ce Katie Holmes nu a împărțit custodia fiicei sale cu Tom. Și încă ceva, cine ar vrea să lupte prin judecate pentru custodia unui copil care de fapt, nici măcar nu este al tău?

tom-cruise-suri-cruise-helicopter-03

La data de 1 iunie pe coperta revistei National Enquirer va fi o fotografie sugestivă cu Tom și Suri Cruise, iar titlul va fi unul țipător: „Cel mai mare scandal de la Hollywood: Tom nu este tatăl real al lui Suri”. Cei de la National Enquirer nu se opresc aici, ci merg mai departe și spun că au „cererea de paternitate” și „certificatul de naștere medico-legal” prin care se adeverește că Suri nu este fiica lui Tom.

tom-cruise-suri-cruise-fake-daughter

Se pare că, în 2005, când a fost concepută fiica lui Tom Cruise şi a actriţei Katie Holmes, actorul era prins în filmările pentru „Misiune imposibilă 3”. Iar conform unor surse din apropierea celor doi actori, care au divorţat în 2012, Katie nu a fost cea mai fidelă soție, relatează Celebdirtylaundry. Ba mai mult, ea s-a căsătorit cu Tom, abia după ce i-a dat vestea că aşteaptă un copil. Fapt, care ar adeveri într-un fel sau altul noutatea care a zguduit Hollywood-ul!

tom-cruise-660

Aflați că, Suri Cruise a fost votată ca fiind cel mai stilat copil de pe planetă în 2014. Alături de Suri s-a clasat și Lourdes Leon, iar Brooklyn și Romeo Beckham, au fost plasați pe locul patru și respectiv cinci, în sondajul efectuat de Woolworths.co.uk.

tom-and-suri-cruise-pic-getty-764327253

Suri Cruise s-a născut în data de 18 aprilie 2006, în prezent are 9 ani și deține un blog fashion pentru copii.