The International Academy of Wedding and Event Planning a lansat raportul internațional privind tendințele nunților anului 2018. Acesta a fost realizat în parteneriat cu cei mai renumiți specialiști internaționali în organizarea de nunți. Raportul realizat de Wedding Academy cuprinde predicțiile pentru trendurile dominante în 2018 în ceea ce privește locațiile, temele, stilul și decorul, fotografiile, cateringul și florile.

De asemenea, au fost incluse statistici care să îi ajute pe cei ce activează în domeniu, dar și tendințele în afaceri, social media, marketing, educație și nunțile vedetelor. The International Academy of Wedding and Event Planning este reprezentat în Romania de agenția Creative Business Management pentru cursurile internaționale acreditate.

Trendurile pentru nunti sunt inspirate din arte, design, modă și design de interior. Dacă în ultimii doi ani au fost în tendințe accentele metalice, alama este metalul anului 2018.

Millennial pink a fost una dintre culorile cele mai îndrăgite, dar anul acesta vor predomina tonurile de roz pudrat și culoarea anului conform Pantone, Ulraviolet și nuantele de lavanda.

David Tutera, renumitul organizator de nunți pentru vedete consideră că în 2018 vor predomina nunțile inspirate din nostalgia perioadei clasice Hollywoodiene:

„Anii 1940 și 1960 vor fi cei mai populari, alături de clasicul glamour Hollywoodian care nu va ieși niciodată din modă”.


În ceea ce privește meniul pentru nunți, Tutera este de părere că anul acesta open bar-urile vor fi înlocuite de baruri unde se va servi un singur tip de cocktail, vinuri rose sau whiskey. Tot mai multe cupluri optează pentru un catering modern. Acesta implică și alegerea unui meniu vegetarian sau vegan pentru toți invitații.

Decorul nunților anului acesta va fi dominat de modele geometrice, îndrăznețe, inspirate din stilul anilor 1920, minimalism sau Art Nouveau. Catifeaua va fi unul dintre materialele cele mai utilizate datorită versatilității și strălucirii pe care o imprimă oricărui spațiu.

Raportul acestui an ofera și statistici utile pentru cei care activează în domeniul organizarii de nunti. De exemplu, 62% dintre organizatorii de nunti prefera e-mailul ca mijloc de comunicare cu clientii, iar 24% au fost contactați de cupluri pe retelele de socializare.

Agenția Creative Business Management este reprezentantul oficial in Romania al International Wedding Planning Academy, academia ce oferă cel mai complex program de training international din domeniul organizării nunților și evenimentelor speciale.

Sursa: smark.ro

Distribuie articolul: