Echivalentul sandwich-ului, tacos-ul este un preparat de origine mexicană, extrem de gustos și cu o rețetă rapidă. Dacă vrei să îți surprinzi apropiații, această mâncare este mai mult decât potrivită. Iată cum se prepară.


Ingrediente:

-1 piept de pui

-2 foi de dafin

-1 linguriță piper boabe

-1 ceapă

-1/2 ardei roșu

-2 lingurițe condiment mexican

-120 ml passata

-1 porție guacamole

-smântână

-9 foi tortilla prăjite

-2 linguri ulei

-sare

classic-ground-beef-hardshell-tacos-diagonal-closeup

Mod de preparare:

1.Se pune la fiert pieptul de pui, împreună cu frunzele de dafin, sarea, piperul boabe și se fierbe pentru 30 de minute. Se păstrează o cană din apa în care a fiert puiul.

2. Într-o tigaie, se pun 2 linguri de ulei și se încinge. Se adaugă ceapa și ardeiul tocate mărunt. Se călesc până se înmoaie. Se adaugă puiul tăiat mărunt, passata, condimentul mexican și cana de apă. Se lasă să fiarbă până scade bine sosul.

3.Compoziția obținută se pune în tortilla prijută și este gata de a fi servită!

Poftă mare!

Foto:

Distribuie articolul: