A purtat timp de câțiva ani parul lung, pe care l-a crescut cu multă răbdare. Mândră de podoaba sa capilară, Karizma obișnuia să îl poarte în diferite coafuri, fără ca să-i facă careva schimbări majore, poate doar uneori câte un breton.

Karizma este o fire puternică, care se adaptează uşor la schimbări, însă de această dată, se pare ca artista traversează o etapă importantă din viața sa, pe care a dorit să o marcheze cu o imagine absolut neașteptată. Ea s-a tuns și le-a arătat fanilor săi, noua coafură, pe Instagram.

Din imagine putem observa că, artista nu mai are părul lung de Cosânzeană. „Știți ce se spune în cazul în care o femeie își schimbă coafura? Apăi, Da da!.. Azi m-am trezit, am decis!”, a scris Karizma.

Stiti ce se spune in cazul in care o femeie isi schimba coafura? Apai DA DA❗De mai bine de 10 ani il tot cresteam, fiecare centimentru tuns era bocit, parasit cu drama. Azi m-am trezit. Am decis. Am iesit din casa, dus pe Dariuta la gradi si in maaaare secret am mers la 💇🏼 Cand tare iti doresti ceva Cosmosul te ajuta 😂 sa gasesti timp liber exact atunci la un stilist super incarcat (@viktor_tvorcheskiy); sa rezisti la parerea contrara a mamei Violeta (@potoracvioleta) care era la vopsit exact in acest moment. Si sa fii super convinsa in alegere… nu inteleg doar una de ce COSMOSUL nu aude ca eu vreau sa slabesc mancand 😂 si mai vreau sa ma multiplic ca sa pot lucra si calatori in acelasi timp 🤭🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Публикация от Karizma One (@karizma_one)

Nu se știe deocamdată ce a determinat-o pe artistă să facă această schimbare, cert este că o prinde foarte bine și îi conferă un look fresh, foarte feminin. Noua tunsoare a Karizmei a fost realizat-o cunoscutul hair-stylist de la noi, Viktor Tvorceskiy.

Citește și: Karizma, într-o vacanță superbă în Thailanda! Vezi cu cine a plecat interpreta (Foto)

Distribuie articolul: