„Divorțată, alintată… sau cum am mai fost numită…”, își amintește Tatiana Sacara despre momentele când numai hotărâse să pună capăt calvarului din familia ei și să se despartă de un soț violent, excesiv de gelos și care îi făcea zilele și fiecare clipă de coșmar. Ultima picătură a fost replica fetiței sale, iar cea mai mare susținere la fel de la copii a venit! Urmăriți un nou interviu marca „Din nou EA” cu make-up artista și hair stilista Tatiana Sacara.

Ani buni ne-a lipsit zâmbetul de pe față

„Am ținut asta până la ușă, nici rudele, nici părinții nu știau. Știți cum e la noi: „Ce-o să zică lumea, ce-o să zică mama?”, deoarece ei m-au lăsat pe mine să aleg. Am luptat și am sperat că va fi mult, că voi depune eu efort ca să fie bine și am tot sperat că se va schimba – NU, fetelor, nu se schimbă. M-a ajuns cuțitul la os când nu mai vedeam nicio ieșire din asta și atunci când copilul meu a zis: „Mama, eu nu mai pot!”. Oricum, în majoritatea cazurilor noi, femeile suntem cele vinovate, oricât efort nu ai depune. Cel mai mult îmi pare rău că am întins asta și au avut de suferit cel mai mult copiii mei”, recunoaște Tatiana.

Nu aveam dreptul să am prietene

„Eram permanent pe stres, trebuia să calculez orice mișcare, orice pas, orice vorbă sau privire întoarsă. Era o gelozie care părea o boală, era ca o boală psihică, temerile frecvente de „ce-o să zică oare?” mă urmăreau mereu. Asta a fost cel mai greu, probabil. Niciodată însă nu m-am temut de greutăți. Îmi era interzis tot: nu aveam dreptul să învăț, să lucrez, să ies cu prietenele, dar care prietene?! Am avut nenorocul ca copiii mei să fie martori la multe scene care i-a afectat mult. Ei, copiii, au fost psihologii mei si m-au încurajat că merit mai mult respect, în primul rând”, mai spune femeia.

Le mulțumesc celora care au ales să plece

„A fost și o prietenă cu familia ei foarte mult alături de mine, sunt o norocoasă că i-am avut alături. M-au susținut și alți prieteni, cunoscuți, însă puțini, oricum. Mulți au plecat, m-au judecat, m-au numit cu tot felul de cuvinte. Le mulțumesc tuturor, chiar și celor care au ales să plece. Au rămas cei mai buni prieteni, cei mai de valoare și asta e cel mai important pentru mine – că am simțit umărul lor”, ne-a mai destăinuit Tatiana Sacara.

În sfârșit îmi trăiesc frumos viața

„După divorț mi-am reluat activitatea de make-up artist și hair stilist, am o relație frumoasă cu clientele mele care mă încurajează mereu, în sfârșit îmi trăiesc frumos viața și mă bucur alături de copiii mei. Am dat în sfârșit la facultate și studiez acum politică și jurnalism. Am încercat să mă încarc cu de toate și să trăiesc din plin! Am avut mult timp bariera de a primi măcar în gând o atenție, cât de puțină, de la un bărbat. Să-mi refac viața nici vorbă… cu greu am depășit acest aspect”, ne-a mai spus Tatiana în interviul „Din nou EA”.

Aflați din declarațiile Tatianei ce nu acceptă acum în relația cu un bărbat și ce îndemn are pentru femeile care cresc copiii într-o relație, într-o familie „bolnavă”.