Tot mai răspândită în rândul artistelor de la noi moda unui desen pe corp! Dacă unele și-au încrustat pe piele semne chinezești, numele copiilor sau cuvinte motivaționale, Tatiana Heghea a preferat ceva ingenios și muzical, să îi sune și călcâiele de muzică.

Se pare că Tatiana și-a dorit demult acest tatuaj, asta deoarece bucuria artistei a fost mare atunci când specialistul a încheiat creativa fundiță muzicală de pe glezna vedetei. Acum Tatiana are încă un atu pentru o interpretă care pretinde a fi sexy!

 Heghea

Heghea„Deci….am facut-o! SIMBOLURILE DE FEMINITATE ȘI MUZICĂ LE VOI PURTA DE ASTĂZI MEREU CU MINE!!”, a scris artista pe contul său de Facebook. Contactată de revista noastră, Tatiana ne-a declarat că face parte din firea ei, o reprezintă și este schimbarea pe care și-o dorea de multă vreme.

„Mă tot gândeam să îmi fac un tatuaj… Iată că a venit și momentul acestei schimbări. Mi-era frică să nu doară, pentru că e vorba despre unul permanent, însă locul ales a fost foarte potrivit ca să nu sufăr prea mult pentru această plăcere. O fundiță deoarece este feminină și gingașă, pentru că reprezintă și fetița din mine, dar și femeia matură deja. Apoi portativul, care îmi este prieten fidel mereu. Îmi doream să fie niște note mai personale, ceva poate cu o semnificație, însă nu ne permitea spațiul, așa că am optat pentru câteva note muzicale, la întâmplare”, ne-a declarat artista.

Interpreta mai spune că își dorea ceva mai minuscul, dar specialista de la salon a convins-o că merită să fie mai mare. „Se va potrivi perfect ținutelor mele de seară, mai clasice sau mai casual, pe care le îmbrac mereu pe la evenimente și concerte”, a conchis Tatiana.

Distribuie articolul: