Despre fetița Tatianei Heghea s-a scris în nenumărate rânduri. Chiar dacă este încă foarte micuță, copila a devenit deja o vedetă pe rețelele de socializare, călcând ferm pe urmele mamei sale. Pe parcursul ultimului an, Tatiana și-a delectat periodic admiratorii virtuali cu imagini adorabile în care apare Regina-Raluca, iar în săptămâna ce a trecut interpreta a sărbătorit și prima aniverare a fetiței.


Deși i-a dat naștere pe 13 ianuarie, Tatina Heghea a marcat ziua de naștere a fetiței sale abia ieri, 15 ianuarie. Și-au dorit să dea o petrecere de weekend, acolo unde au fost invitați toți nanii Reginei, dar și alte persoane din familie. Omagiata a purtat o ținută pe potrivă, iar din accesorii nu a lipsit coronița de prințesă!

Vezi și: Tatiana Heghea – o promotoare a alăptării! „Îndulcesc sistematic viața unui suflețel de 9 luni!”

Tatiana Heghea a declarat de curând că a pus capăt și perioadei de alăptare, iar fetița sa se obișnuiește deja cu un alt regim de alimentare. Și pe contul de Facebook fericita mămică a avut un mesaj referitor la evenimentul ce i-a schimbat viața:

„Noi, femeile, de-a lungul anilor trăim diferite euforii, însă euforia de a fi Mamă este unică, deoarece ea apare atunci când dai naștere și nu pleacă câte zile vom avea lângă copilul nostru”, a menționat cântăreața.

14470413_1447194401964455_6984013077232414475_n

Citește și: Tatiana Heghea, primul Crăciun împreună cu fetița sa! Admir-o în ajun de sărbători, alături de micuța Regina-Raluca

Până acum, Tatiana a sărbătorit fiecare lună de la nașterea fiicei sale. Aceasta nu a uitat să înveșnicească momentele atât de speciale. Iată și alte poze cu Raluca.

Foto: Facebook.com