Tendința de a promova lucrări cu ajutorul colecțiilor de haine se extinde și în literatura autohtonă. Cel puțin asta e prima idee care ne-a prins, atunci când Radu Poclitari - autorul romanului „Hymen”, și-a făcut cel mai recent anunț. A decis să imprime fragmente din carte pe o serie de tricouri, iar ce a ieșit din asta, vedeți mai jos.

Acum câteva zile, Radu și-a anunțat colaborarea cu Zéphyr – brandul de articole vestimentare semnat de Nathalie Bescorovalnîi. Coincidența frumoasă este că Radu și Natalia formează un cuplu, iar rezultatul acestei frumoase conlucrări este un set de tricouri cu fragmente și cuvinte-imagini din romanul „Hymen”, proaspăt lansat de Radu Poclitari.

De la jurnalism, la design vestimentar! Nathalie Bescorovalnîi a lansat un brand cu arome dulci

19875536_1515784248488855_5945571607542003795_n

„Un tricou (clinic de) alb te poate scoate din anonimat  atunci când îi aplici o înscripție ciudată, mai puțin formală, cu sens ascuns. O inscripție personalizată transformă instant un articol vestimentar simplu într-un produs artistic.

Scriitorul Radu Poclitari în colaborare cu marca autohtonă Zephyr,  lansează colecția de tricouri personalizate /Clinic de alb/,  încarcate cu elementul livresc – cuvinte-imagini, îmbinări îngenioase de cuvinte cu speță artistică. Majoritatea acestor înscripții sunt fragmente de vers sau de proză adaptate din romanul /Hymen/ și din poemele autorului. Tricourile sunt de diferite culori, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Zephyr design susține literatura contemporană, astfel lansarea acestei colecții de tricouri personalizate descoperă spiritul mărcii – diafanul, livrescul și boemul”, a declarat autorul, pentru EA.md.

Radu anunță de asemenea că oferă cititorilor posibilitatea să-și aleagă singuri înscripția pe tricouri dintr-o serie de fragmente livrești și cuvinte-imagini marcă „Hymen”.

Detalii din spatele cărții „Hymen” aflați din interviul recent, pe care autorul post-modernist l-a oferit pentru revista noastră:

Țintește mai jos de brâu! Radu Poclitari vorbește despre „Hymen”: romanul despre erotism în așternuturi moi

Credit foto: Radu Poclitari writerTurculeț Mihail

Distribuie articolul: