Fiind mereu așteptat acasă de o soție nemaipomenită și 3 fiice adorabile, Sylvester Stallone recunoaște deschis că este un „neajutorat”. Artistul a vorbit, într-un interviu recent, pentru o publicație de peste ocean, despre cum se simte în compania atâtor femei.

Acasă, înconjurat de 4 femei, sunt absolut neajutorat. Fac ceea ce spun ele. Sunt absolut supus. Sunt robul lor. Chiar și câinii din casa noastră sunt de sex feminin. M-am obișnuit să fiu sub papucul lor. 

Dar asta e rău, dacă soția și fiicele sunt lumina ochilor mei? Sunt frumoase, deștepte și mă adoră. Sunt fericirea mea. Unică și cea mai importantă. 

Am înțeles, cu trecerea anilor, că orice s-ar întâmpla în carieră, nu există nimic mai important decât familia mea. Din păcate nu am înțeles asta întotdeauna. 

Mergeam cu lunile la filmări și nu-mi vedem copiii aproape deloc. Credeam că cel mai important e să câștig cât mai mulți bani pentru ei. 

Acum, în schimb, mă străduiesc să fiu mereu prezent în viețile lor. Încep diminețile cu ei, iar seara le urez tuturor noapte bună”, spune actorul de 70 de ani, în interviu.

sylvester-stallone-family (1)

Menționăm că Sylvester Stallone are 3 fiice: Sophia (19 ani), Sistine (17 ani) și Scarlet (13 ani). Actorul are de asemenea și un fiu – Seargeoh. Celălalt – Sage, a decedat la vârsta de 36 de ani, din cauza unei crize cardiace. Sylvester regretă faptul că în filme a salvat atâția eroi, dar nu și-a putut salva propriul fiu. 

Distribuie articolul: