Poveștile reale, despre revederile soldaților cu propriile odrasle emoționează de-a binelea. Excepție nu face și o recentă poveste a caporalului american James Bass, revenit acasă după o despărțire îndelungată de fiul său. Momentul revenirii sale, din luna aprilie, a fost un adevărat subiect de știre pentru mass-media americane.

James Bass s-a gândit să-și emoționeze fiul cât mai puternic posibil, astfel încât memoria revederii să-i rămână copilului pentru întreaga sa viață.

Joshua, fiul său de 8 ani al acestuia, elev în clasa a treia de la școala Pearsontown Magnet Elementary School din Durham, Carolina de Nord, a fost surprins de tatăl său într-un moment forte neașteptat.

Acesta s-a furișat în spatele unui foto-panou pe fundalul căruia poza fiul său. Furișându-se pe la spatele copilului, caporalul a pozat și el în fotografie, fără ca să-și trădeze cumva prezența. Mare i-a fost mirarea băiatului atunci când a privit fotografia pe ecranul camerei foto: în spate se afla chiar tatăl său, plecat de un an într-o misiune militară în Kuweit!

Copilul și-a dat seama că tatăl său se afla în aceeași încăpere, iar când s-a întors, l-a revăzut, l-a îmbrățișat cu putere și a început să plângă. A lipsit de acasă tocmai un an și ar fi putut să nu mai revină niciodată!

Distribuie articolul: