Nu există tați care să nu-și dorească să ajungă să danseze cu fiicele în cea mai importantă zi din viața lor, însă ajung să nu se mai bucure de aceste evenimente din cauza diagnozelor dureroase. Povestea tatălui de mai jos datează de acum un an și emoționează până la lacrimi. Deși nu a ajuns să trăiască în ziua nunții fiicei lui, inima i s-a umplut de bucurie chiar pe patul de spital.

Bărbatul din imaginile video de mai jos se numește David Haliburton Wilson. Preț de mulți ani, bărbatul a luptat cu o formă rară de cancer. Fiica acestuia, Liza, avea planuri mari în contextul nunții și, cel mai important, și-a dorit ca tata să ajungă în ziua nunții. Întrucât starea de sănătate a tatălui se înrăutățea pe zi ce trece, viitorii miri au trebuit să întreprindă ceva de urgență.

Tinerii au decis să îmbrace costumele de miri mai devreme decât se planifica și asta – pentru a fi în prezența tatălui. La un anumit moment, Liza și-a rugat tatăl să danseze cu ea pe coloana sonoră a melodiei pregătite pentru nuntă. Pentru că nu s-a putut ridica, bărbatul i-a oferit fiicei doar mâinile. Acest dans dintre tată și fiică, chiar în odaia de spital, poate stârni emoțiile oricui. Momentul plin de emoție a fost filmat și apoi publicat pe YouTube și rețelele sociale.

Mireasa a ales să danseze cu tatăl ei pe melodia piesei „I Will Always Love You”, a lui Whitney Houston. După dans, Liza și-a sărutat tatăl bolnav, iar a doua zi, a publicat înregistrarea video pe pagina de Facebook, cu descrierea „cel mai frumos cadou pe care un tată i-l poate face fiicei lui”.

David Wilson s-a stins din viață la 2 septembrie 2014, la vârsta de 64 de ani.

Foto: captură video

Distribuie articolul: