Potrivit unor surse internaționale, Keira Knightley și Jason Ryton au devenit părinți. Asta după ce câteva tinere din Londra au postat câteva comentarii ce vizează unele plimbări de-ale actriței. Din păcate, Keira nu a dat nicio informație despre nou-născutul său, dar fanii ei sunt siguri că au văzut-o cu un bebeluș într-o zonă londoneză.

Actrița în vârstă de 30 de ani, Keira Knightley și soțul ei, pianistul din trupa Klaxons, Jason Ryton, au devenit părinți. Metro.co.uk, a citat surse de pe câteva rețele sociale care au afirmat că au văzut-o pe Keira la o plimbare cu un nou-născut.

кира6 (1)

„Sunt sigură că am văzut-o Keira Knightley în timpul unei plimbări prin Islington (o zonă din Londra) împreună cu soțul ei și un copil nou-născut” – a scris pe Twitter o tânără Christine.

Foto: mirror.co.uk

Foto: mirror.co.uk

Între timp, Keira Knightley nu a făcut publică nașterea copilului și încearcă să-și țină în taină viața privată. Despre sarcina actriței s-a aflat în decembrie 2014. Iar căsătoria cu Jason Ryton a avut loc în primăvara anului 2013.

Distribuie articolul: