Acest an a început frumos pentru Natalia Vodianova. Modelul și-a anunțat fanii că se căsătorește cu partenerul său, Antoine Arnault. 

Cei doi au devenit un cuplu încă în 2011, la scurt timp după ce modelul a divorțat de fostul său soț, Justin Portman, cu care aceasta avea trei copii. În 2014 Natalia și Arnault au devenit părinții unui băiețel, iar peste doi ani s-a mai născut un băiat. Totuși, niciodată nu a venit vorba despre o căsătorie.

Uite că în prima zi a anului, Natalia Vodianova a distribuit o fotografie în care apare alături de Antoine, iar pe degetul ei strălucește un superb inel de logodnă. „A fost un an minunat și memorabil. 2020, iată că am ajuns!”, a semnat aceasta postarea, completând cu câteva emoji printre care unul cu inelul, astfel dezvăluind lumii întregi faptul că s-a logodit.

Uite-așa, după 9 ani de relație și 5 copii, cei doi au decis să-și oficializeze relația. Antoine Arnault provine din una dintre cele mai bogate familii din lume, tatăl său procurând recent faimosul brand de bijuterii, Tiffany & Co.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Modelul rus, Natalia Vodianova, încântată! Brandul de bijuterii Tiffany, cumpărat cu 16 miliarde de dolari de către socrul său

Distribuie articolul: