Metin Hara este unul dintre cei mai apreciați autori de cărți de dezvoltare personală din Turcia. Cei doi au fost urmăriți de paparazzi de la sosirea pe aeroportul din Bodrum, de unde au plecat ținându-se de mână.

Lima și Hara au ales ținute asemenătoare, amândoi alegând culoarea neagră.

ad

Metin a încercat să scape de jurnaliști pe drumul de aproape 160 de kilometri de la aeroport până la vila pe care au ocupat-o, paparazii acuzând faptul că mașinile din escorta vedetelor nu au respectat culoarea roșie a semafoarelor și i-au incomodat în trafic, punând în pericol siguranța lor și a celorlalți șoferi din trafic.
Metin Hara a trimis un comunicat de presă în care a dat detalii despre relația lui cu Adriana Lima:
„Am întâlnit-o pe Adriana în iunie, la Istanbul, unde i-am dăruit o carte, în timpul unei conversații foarte plăcute. Am continuat să vorbim și ne-am dat seama că avem sentimente unul pentru celălalt. Încă ne obișnuim unul cu celălalt și ne dorim să fie un început de drum pentru amândoi.” spune Metin Hara
Metin Hara s-a născut pe 14 iunie 1982 și este un apreciat psiholog. Și-a început cariera în 2000, cu seminarii de dezvoltare persoanală și sesiuni individuale pentru a-i ajuta pe oameni să își schimbe viețile.
matin
Cărțile sale s-au vândut în peste 90.000 de exemplare, cu vânzări de peste  o jumătate de milion de euro. El a cochetat și cu actoria, obținând, în 2008, premiul pentru cel mai bun actor debutant la Ankara Film Festival pentru rolul din „Dinle Neyden”.

Distribuie articolul: