Actriţa a pregătit pe contul său de Instagram o reţetă pas cu pas, în care ne învaţă cum să face una dintre cele mai simple supe, care se numără printre favoritele ei. Reţeta iniţială aparţine Marthei Stewart şi se numeşte supă de pui rotisat cu lămâie.

Ingrediente:

  • 2 lămâi
  • 6 cepe tăiate julien
  • 1 pui întreg, curăţat
  • 2 linguri şi jumătate de ulei de măsline extravirgin
  • Sare şi piper
  • Supă de pui

Preparare:

Preîncălzeştecuptorul la 220 de grade Celsius, unge puiul cu o lingură de ulei, asezonează-l cu o lingură de sare şi o jumătate de lingură de piper. Adaugă ulei şi pe hârtia de copt. Taie lămâia felii subţiri şi adaugă-le într-un singur strat pe hârtia de copt, peste ulei.

 

Aşează puiul peste şi introdu în interiorul său feliile rămase de ceapă şi lămâie. Lasă-l la cuptor timp de 20 de minute, ai mai apoi verifică dacă temperature din interiorul pieptului a ajuns la 73 de grade Celsius şi mai lasă-l aproximativ 25-30 de minute. Transferă puiul pe un fund de lemn şi lasă-l să se răcească complet. Îndepărtează pielea şi lămâile din interior, iar mai apoi despică-l în bucăţele şi adaugă-le peste supa de pui după ce aceasta începe să fiarbă. Adaugă în oală ceapa şi lămâia şi amestecă toate ingredientele timp de 1 minut. Opreşte focul şi adaugă sare şi piper după gust. Se serveşte pentru 4-6 persoane.

Sursa: One.ro

Vezi și: Dulceață aromată de portocale cu gust dulce acrișor

Distribuie articolul: