Supa-cremă este printre cele mai bogate în vitamine preparate, datorită complexității de legume pe care le  conține.Învață să prepari această ciorbă de legume deosebită, după rețeta simplă, iar supa-cremă va ieși plină de savoare!

Ingrediente:

(pentru 2 porții)

  • 2 cartofi mari,
  • un morcov,
  • un păstârnac,
  • o rădăcină de pătrunjel,
  • câteva fire de pătrunjel verde,
  • un cățel de usturoi,
  • sare, piper după gust,
  • un strop de ulei de măsline
  • 2 ardei kapia copți și curățați de sâmburi și pieliță

Preparare:

Se curăță cartofii, se spală și se taie în cubulețe. Morcovul, păstârnacul și rădăcina de pătrunjel se curăță de coajă, se spală și se taie rondele, usturoiul se curăță și se feliază, se acoperă cu apă și se pune să fiarbă bine cu un praf de sare și un strop de ulei de măsline.

Se scurg și se separă legumele de supă. În cana unde avem zarzavatul fiert adăugăm și fâșiile de ardei copt, dăm la blender până se obține un piure fin pe care îl subțiem la consistența unei supe creme cu supa oprită. Se adaugă și un praf de piper dacă se dorește. Se servește cu crutoane.

Poftă bună!

SURSA

Vezi și: Cel mai gustos dressing cu avocado! Iese cremos și se potrivește la orice fel de salată