Sute de femei își doresc să fie ca ele pentru că sunt superbe, sunt admirate de milioane de bărbați din toată lumea, iar activitatea lor artistică este urmărită cu nesaț de fani. Se pare că nu sunt însă cele mai bune când e vorba despre relațiile amoroase.

Este vorba despe cântăreața și moștenitoarea unui imperiu hotelier, Paris Hilton, și de actrițele Angelina Jolie și Jennifer Aniston. Pe cât sunt de frumoase și de dorite, pe atât cele trei vedete au cam… dezamăgit în așternut, potrivit unor foști iubiți, care au ”dat din casă” de-a lungul timpului.

Astfel, cântăreațul Nick Carter mărturisea acum ceva vreme că Paris Hilton lasă de dorit atunci când vine vorba de sex. „Din ce am văzut, nu prea îi place sexul. Se baza pe droguri și pe alcool, ca să prindă curaj în dormitor, dar de cele mai multe ori era atât de amețită, încât oricum nu putea să facă sex”, a povestit acesta, după ce s-a despărțit de ea.

Kari Feinstein's Pre-Golden Globes Style Lounge 2015 - Day 1

nickNici chiar despre diva Angelina Jolie nu se aud lucruri prea bune legate de viața intimă. Billy Bob Thirton povestea în 2009, pentru revista Vanity Fair, că „sexul cu un model, o actriță sau cea mai sexy femeie din lume poate fi ca și cum ai face-o cu canapeaua”. El spunea că sexul cu Angelia era plictisitor și lipsit de imaginație. Așa o fi?

Despre Jennifer Aniston se spune că e o prinţesă răsfăţată în pat. Zace şi aşteaptă să i se întâmple lucruri, ea nu face nimic”, susţine unul dintre foştii iubiţi ai actriţei de 44 de ani. „Acesta e, probabil, motivul pentru care bărbaţii nu stau prea mult timp cu ea”, a comentat imediat presa din SUA.

Foto: fanpop.com, haffingtonpost.com, eonline.com

Sursa: Libertatea.ro