Te invităm să te saturi de zmeură, dude și mure locale.
Iar bucatele cu #pomușoarelemoldovei te vor suprinde cu gustul și savoarea lor.

Primul  târg agro-gastronomic SUMMER BERRY FAIR, din acest an  va avea loc pe 24 iunie în Parcul Catedralei, lângă havuz, intrarea de pe str. Pușkin, de la ora 10 până la 14! Vedetele acestei ediții SUMMER BERRY FAIR, sunt zmeura și murele, așa că veniți duminică să vă saturați de pomușoare!

Nu ratați Teatrul Gastronomic de la SUMMER BERRY FAIR! În cadrul acestuia invitații noștri vă vor povesti despre cât de gustoase și sănătoase sunt #pomusoarelemoldovei

În Republica Moldova cresc peste 11 tipuri de pomușoare, cultivate de peste 700 de producători locali. La târg vor participa agricultori din toate colțurile țării, membri ai Asociației Pomușoarele Moldovei. Aceștia vor avea tarabe personalizate pe care va fi indicată localitatea de unde sunt aduse fructele. Astfel vom cunoaște cele mai importante zone în care sunt cultivate plantațiile de pomușoare.

Cei mai iscusiți patiseri de la Festivalul Mai Dulce din acest an vor veni cu mousse-uri, tarte, smothie-uri și alte deserturi gătite din pomușoare! Și de data aceasta echipa K Lumea va găti clătite live, care vor fi servite cu dulceață din pomușoare.

Anul trecut, Summer Berry Fair a fost organizat pentru prima dată. În cadrul celor 3 ediții,  au participat aproape 40 de agricultori din toată țara, care au vândut peste 3 tone de pomușoare locale.  Iar gastronomii au prepart aproape 40 de kilograme de deserturi.

SUMMER BERRY FAIR – TÂRG AGRO-GASTRONOMIC ÎN SUSȚINEREA PRODUCĂTORILOR DE POMUȘOARE
Data : 24 iunie
Ora : 10-14.00
Locul : Parcul Catedralei, havuz (intrarea din str. Pușkin)
INTRARE GRATUITĂ!

Un eveniment Klumea organizat pentru Asociația „Pomușoarele Moldovei”, susținut de USAID, HEKS, CCA și Uniunea Europeană.

Distribuie articolul: