Vă propunem o rețetă ușoară și nutritivă, perfectă pentru o cină în familie. Iată cum prepari un sufleu cu brpccoli șii brânză de vaci.

Ingrediente:

  • 250 g brocoli verde
  • 150 g brânză de vaci
  • 2-3 ouă
  • 1 lg smântână
  • 1 linguriță legume deshidratate
  • sare
  • ulei de măsline

Preparare

Se desface brocoli în bucățele mai mici, se spală și apoi, acestea se pun la fiert în apa clocotită cu legumele deshidrate, pentru cca. 10 minute. Se scot din apă și se trec sub jet de apă rece pentru a-și păstra culoarea aprinsă.

Se unge o tavă cu ulei de măsline, se răsfiră buchetelele de brocoli fiert, apoi se toarnă peste ele ouăle bătute cu brânza de vaci și lingura de smântână, potrivite de sare, după gust și se dă la cuptorul încins, pentru cca. 15-20 minute. Se oprește focul când totul este rumenit frumos și se lasă să se răcească un pic în cuptor. Este important să nu se scoată imediat.

Poftă bună!

SURSA

Foto: Google.com

Vezi și: Plăcintă cu iaurt și fructe: desertul ideal în orice moment al zilei!

Distribuie articolul: