Decorul nunții tale va rezista ore în șir, chiar și pe cele mai ridicate temperaturi, dacă alegi plantele suculente. Mai ales că sunt la mare cerere acum, când tendința folosirii lor la nunți ia amploare.

Temperaturile ridcate nu pleacă odată cu prima zi a toamnei, de aceea, dacă ești mireasă în acest sezon, ia în calcul temperaturile și hidratarea necesară florilor atât din buchetul tău, cât și cele de pe masă. Multe dintre cele mai delicate flori alese pentru decorul unei nunți nu sunt dintre cele mai rezistente, în timp ce plantele care știu să facă față atât temperaturilor, cât și lipsei de apă nu se află în lista celor mai solicitate la decorul nunții.

Ei bine, acest lucru se schimbă, pentru că suculentele își cuceresc teritoriul în acest sens.

Foto: junebugweddings.com

Foto: junebugweddings.com

Datorită diversității de care dispune familia plantelor suculente, nunta ta va avea stilul fresh în orice perioadă a anului.

Acei cactuși minusculi și atât de drăguți devin favoriții decorului nunților. Posibilitatea de a-i folosi este una dintre cele mai vaste.  Pune câteva flori în buchetul tău, atașează o floare la butoniera mirelui, aranjează buchete pe mesele invitaților, sau oferă-le în calitate de mărturii. Vor simboliza puterea și frumusețea dragostei dintre voi.

SURSA