Încă din primele episoade de la lansare, serialul „Clona” a devenit foarte popular în întreaga lume. Tulburătoarea poveste de iubire a ieșit pe micile ecrane în anul 2001 și în scurt timp serialul a fost subtitrat în mai multe limbi. Telenovela braziliană este una dintre cele mai îndrăgite și până în prezent. 

View this post on Instagram

A post shared by Murilo Benício (@murilobeniciooficial) on

Personajele principale Jade și Lucas s-au iubit și în viața reală și chiar au un fiu împreună. De dragul lui Murilo Benício, Giovanna  Antonelli și-a părăsit primul soț și câțiva ani, cei doi, au fost fericiți împreună, dar au divorțat pe când fiul lor nu avea niciun anișor împlinit.

După despărțire de Murilo, actrița a cunoscut un om de afaceri american. Relația lor merge spre căsătorie și urma ca după nuntă să se mute în America. Benício însă nu a permis ca fiul său să fie luat în state, asta însemnând sfârșitul relației.

Mai târziu Giovanna își găseste liniștea în brațele regizorului Leonardo Nogueira. În 2011 cuplul devine părinți a două fetițe.

Între timp Murilo Benício se îndrăgostește de o altă parteneră de platou, actrița Debora Falabella, cea, care în serialul „Clona” a jucat rolul fiicei lui Lucas.


Fiul lui Jade și Lucas are deja 14 ani și este un tânăr foarte chipeș. Cei doi actori mai publică câteodată fotografii pe rețelele sociale cu Pietro.

View this post on Instagram

🌈MEU AMOR! #meufilho #meuorgulho ♥️

A post shared by Giovanna Antonelli (@giovannaantonelli) on

View this post on Instagram

Pietro em sua nova versão. Aparelho nos dentes. #familia

A post shared by Murilo Benício (@murilobeniciooficial) on

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: