La această ediție a Festivalului Internațional de Film CRONOGRAF 2016, agenția de turism Stil Tur a premiat cel mai fidel spectator, oferindu-i un sejur de 9 zile în Muntenegru. Un premiu similar de la Stil-Tur este destinat și jurnalistului care va realiza și publica cele mai bune materiale despre festival până pe 27 mai.

Despre aceste premii, dar și despre frumoasa destinație de odihnă din Balcani am discutat într-un scurt interviu cu doamna Elena Sava, directorul Agenției de Turism Stil Tur.

„Ne place foarte mult să ne implicăm în susținerea diferitor activități culturale care au loc la noi în Chișinău și nu doar. În premieră am venit anul acesta la CRONOGRAF cu aceste două premii speciale. Cel mai fidel spectator deja știe că va merge pentru 9 nopți în Muntenegru, un sejur similar îl așteaptă și pe jurnalistul care va elucida, va scrie cel mai bine despre acest festival”, a menționat în cadru interviului Elena Sava.

Trebuie să se știe că CRONOGRAF-ul aduce oameni buni și duce faima țării peste hotarele ei. Se vor aprecia în concurs materialele bune, de calitate, interviurile cu personalități deosebite, în care se vorbește anume despre ceea ce se întâmplă acolo”, a mai spus intervievata.

„Muntenegru este o țară deosebit de frumoasă, virgină spun eu, doar de 10 ani se dezvoltă acolo turismul, iar localnicii încă nu sunt dezmierdați de turiști. Au o grămadă de atracții turistice extraordinare care pot fi vizitate. Muntenegru este o destinație cu imagini superbe, pentru jurnaliștii și fotografii pasionați pe imagini frumoase aici e raiul pe pământ. E cea mai bună și frumoasă destinație din această vară”, ne-a mărturisit șefa Agenției de Turism. Despre Muntenegru, în detalii, dar și cele mai bune oferte turistice le puteți vedea AICI.

Avem mai multe proiecte interesante: suntem alături de Bobocii care vin în anul I la Universitate, avem un contract de parteneriat cu Consiliul Municipal al Tinerilor, pe care îl susținem în activitățile sale. Suntem implicați în proiectul Travel in Moldova, deci ne străduim să aducem turiști străini în Republica Moldova. Avem ce arăta, să nu ne fie frică să promovăm această destinație – Wild Moldova înseamnă locuri frumoase, bucate gustoase și mărinimia oamenilor care îi primesc”, a mai remarcat Elena Sava, director Stil Tur.

Vezi și: FIFD Cronograf a luat start! Cum a fost la gala de deschidere și ce ne oferă regizorii la cea de-a XIII-a ediție (Video)